036-30 20 10 – JOUR DYGNET RUNT

PLANERA BEGRAVNING

Hur gör jag nu?

 

När någon i sin närhet dör så stannar tiden och ingenting blir längre som förut. Vilken relation man haft i livet kan ha betydelse för hur man reagerar i sorgen och saknaden.

Vissa kanske känner att hjärtat går sönder och tårarna kan inte sluta att rinna. Någon kanske känner ilska, oro och en stor förlust, medan andra kanske får en känsla av lättnad.

Hur vi än reagerar och möter sorgen finns det ingen som kan ta på sig rätten att bestämma hur sorgen ska se ut. Det finns inga rätt eller fel för det. För vem är expert på sorg och saknad?

Vi på Fredrika & Co vet att alla behöver medmänskligt stöd när sorgen slår till. Familj, släkt och vänner är viktiga och får oftast en betydelsefull roll.
Ibland behöver man hjälp av någon utifrån. Det finns organisationer, själavårdare av olika slag och psykologer.
Vi hjälper dig gärna att få kontakt med någon som du kan prata med.

Vi har en stor vilja och ambition att kunna hjälpa er vid det personliga avskedet av den som ni förlorat. Att lyssna in och finnas till hands för er när beslut ska fattas och alla praktiska saker ska göras omkring en begravning eller avskedet.

Med vår långa erfarenhet vill vi vara till hjälp med tankar, idéer och vara en trygghet för dig när ni behöver. Vi vill ha hjärta och inlevelse för just era önskemål och tillgodose era behov när marken under er darrar och går sönder.

Att planera en begravning kan man göra på olika sätt. Många tycker det personliga mötet på begravningsbyrån ger en extra trygghet, medan andra föredrar att vi gör hembesök eller att vi har video eller telefonmöte. 

Den dag vi kommer överens om att ses är det viktigt att ni inte känner er stressade utan tar er tid.
Det är många beslut som ska fattas och era val ska kännas rätt.

Du kan ringa oss på 036- 30 20 10 för att få råd och information och för att boka tid för ett möte.

Fredrika Moreau

Begravningsentreprenör
och borgerlig officiant.