036-30 20 10 – Telefonjour dygnet runt. Alltid öppet.

MIN SISTA VILJA

Min sista vilja – så här vill jag ha det

 

När någon i sin närhet dör så stannar tiden och ingenting blir längre som förut. Vilken relation man haft i livet kan ha betydelse för hur man reagerar i sorgen och saknaden. När vi är mitt i livet är det inte alltid lätt att tänka att en dag tar allt slut. Även om vi vet att det är så, kan tanken vara skrämmande. Vi ska leva livet fullt ut när vi kan och har möjlighet. 

För att underlätta för dem vi lämnar efter oss kan vi hjälpa till med en hel del medan vi fortfarande är i livet. 

Följande sidor i denna broschyr kommer att belysa några av de praktiska frågorna kring dödsfall och begravning. Lite hjälp på vägen så dina önskemål kan uppfyllas av de som ska planera begravningen. På så sätt hylla livet som just du levt. 

Besök oss för att hämta Min sista vilja.