036-30 20 10 – TELEFONJOUR DYGNET RUNT

Begravningsprogram

Begravningsprogram

Vi hjälper dig att skapa programkort för begravningen, vilket underlättar för gästerna och ger en tydlig vägledning om vad som kommer att ske under ceremonin. Begravningsprogrammet presenterar hela agendan, inklusive inledningsmusik, psalmer, solosånger, griftetal, avsked och avslutningsmusik. Det informerar även om var avskedet äger rum, antingen i begravningslokalen eller på kyrkogården.

Vi designar programkortet helt enligt era önskemål. Vi kan skapa klassiska programkort med en symbol på framsidan, tillsammans med namn, datum och plats för begravningsakten. Det är också möjligt att inkludera ett foto av den avlidne och skapa egna bakgrunder. Eftersom vi designar begravningsprogrammen själva har vi stor flexibilitet i utformningen. Programkorten trycks på högkvalitativt papper.

Vi har lagt upp några exempel för att ge dig inspiration, och fler exempel kommer inom kort.

Nyligen har vi även introducerat digitala begravningsprogram som ett komplement till de tryckta versionerna. Gästerna kan få åtkomst till det digitala programmet genom att skanna en QR-kod när de anländer till ceremonin. Detta gör det enkelt för familj och vänner att följa programmet digitalt, även om de som deltar via en livesändning av begravningen där en QR-kod visas under sändningen.

 

Begravningsprogram Klassiskt

Ett klassiskt begravningsprogram med en symbol. Vi har många symboler att välja mellan. Även i färg.

Begravningsprogram Foto

Ett begravningsprogram med foto på framsidan.

Begravningsprogram Liljekonvaljer

Ett klassiskt begravningsprogram med en bukett liljekonvaljer på framsidan. Vi har många symboler att välja mellan. 

Begravningsprogram med blommor

Ett begravningsprogram med vita körsbärsblommor på framsidan och som används även som bakgrund på uppslaget. Vi har många andra motiv också. Vi kan även utforma programkortet med dina bilder. 

Begravningsprogram Modern

Ett modernt begravningsprogram med en färgad bakgrund och ett foto på framsidan. Du kan välja vilken bakgrundsfärg som helst för att göra programkortet mer personligt och anpassat efter dina önskemål och stilpreferenser.

Begravningsprogram digital

Vi erbjuder digitala begravningsprogram som ett komplement till de tryckta programmen. Gästerna kan få åtkomst till det digitala programmet genom att skanna en QR-kod när de anländer till ceremonin. Detta gör det enkelt för familj och vänner att följa programmet digitalt, även om de som deltar via en livesändning av begravningen där en QR-kod visas under sändningen.

Planera begravning

Vi hjälper dig att skapa en
begravning enligt dina önskemål

Minnesrummet

Här kan du minnas och
hedra nära och kära

Anmälan minnesstund

Här kan du anmäla dig
till en minnesstund

Beställ blommor

Beställ blommor till en
begravning via Minnesrummet

Ge en minnesgåva

Ge en minnesgåva
via Minnesrummet

Tänd ett ljus

Tänd ett ljus
eller dela ett minne

Kontakta oss