036-30 20 10 – TELEFONJOUR DYGNET RUNT

Livsvalvet

Livsvalvet – Hantera viktig information för framtiden

Vi vet att livet är fullt av oväntade händelser, och därför är det aldrig för tidigt att börja samla och organisera viktig information inför framtiden. Med Livsvalvet kan du enkelt och smidigt hantera viktiga dokument och önskemål genom olika skeden i livet.

Livsvalvet är en digital tjänst som erbjuder en trygg och säker plats för att spara lösenord, försäkringspapper, testamente, begravningsönskemål och annan viktig information. Du kan även registrera en eller flera kontaktpersoner som anhöriga, så att de automatiskt får tillgång till all information när du har registrerats som avliden hos Skatteverkets personadressregister. Detta underlättar för dina närmaste och ger dem en extra trygghet i de val de gör när du inte längre finns i livet.

Det är viktigt att veta att ingen annan kan se eller läsa dina uppgifter i Livsvalvet förrän den tidpunkt då de behövs. All data är krypterad och förvaras på servrar i Sverige, vilket säkerställer sekretessen och integriteten hos dina dokument.

Kom igång redan idag och få en bättre överblick och kontroll över allt viktigt du samlar på dig genom olika faser i livet. Ge dina anhöriga den extra omtanken och tryggheten de förtjänar.

Skapa ett kostnadsfritt konto med hjälp av BankID. För endast 99 kronor per år får du tillgång till alla funktioner i tjänsten.

 

Livsvalvet tillhandahålls av Whenever AB och erbjuds av oss på Begravningsbyrån Fredrika & Co.

Planera begravning

Vi hjälper dig att skapa en
begravning enligt dina önskemål

Minnesrummet

Här kan du minnas och
hedra nära och kära

Anmälan minnesstund

Här kan du anmäla dig
till en minnesstund

Beställ blommor

Beställ blommor till en
begravning via Minnesrummet

Ge en minnesgåva

Ge en minnesgåva
via Minnesrummet

Tänd ett ljus

Tänd ett ljus
eller dela ett minne

Kontakta oss