036-30 20 10 – TELEFONJOUR DYGNET RUNT

Din begravningsbyrå i Habo

Begravningsbyrån Fredrika & Co i Habo

Begravningsbyrån Fredrika & Co i Habo erbjuder begravningstjänster i Habo med omnejd. I en svår situation vill vi vara där för dig och erbjuda vägledning, tips och idéer för att hjälpa dig att skapa en fin och minnesvärd begravning som uppfyller din förväntningar.

Vi träffas på det sätt som du tycker passar. Om det inte är möjligt för dig att besöka vårt kontor i Jönköping, erbjuder vi gärna hembesök för att gå igenom alla detaljer kring begravningen, utan extra kostnad.

Vi kan också hålla ett planeringsmöte digitalt eller via telefon om det passar dig bättre. På så sätt kan du känna dig trygg och bekväm i ditt eget hem samtidigt som vi ser till att allt kring begravningen planeras och genomförs enligt dina önskemål. Vårt mål är att erbjuda samma engagerade och professionella service som om du vore på plats hos oss.

Alla typer av begravningar

Vi hjälper till med alla typer av begravningar. De vanligaste är begravning i Svenska kyrkans ordning, en frikyrklig begravning eller en borgerlig begravning.

En begravning i Svenska kyrkans ordning kan man ha i Habo kyrka, Gustav Adolfs kyrka och St Johannes kyrka.

Man kan också ha frikyrklig begravning och i Habo finns flera frikyrkoförsamlingar som till exempel Pingstkyrkan, Missionskyrkan och Hagakyrkan.

Planera begravning

Vi hjälper er med allt det praktiska med begravningen. Läs gärna vår sida Planera begravning.

Blommor

Vi samarbetar med flera florister som kan leverera blommor till begravningen, Planta Blommor och Pomona i Jönköping och Backamo Handelsträdgård i Bankeryd. Man kan gå till andra florister som också levererar direkt till begravningen.

Musik

Vi har solister och musiker som vi kan anlita som kan spela och sjunga på begravningar om man vill ha levande musik.

Transporter till förrättningslokaler

Transporter till förrättningslokaler i Habo är utan kostnad.

Kontakta oss

Välkommen att ringa oss dygnet runt
på 036-30 20 10

Planera begravning

Vi hjälper dig att skapa en
begravning enligt dina önskemål

Minnesrummet

Här kan du minnas och
hedra nära och kära

Anmälan minnesstund

Här kan du anmäla dig
till en minnesstund

Kontakta oss